2008. március 15., szombat

Töltött csirkecombok

  • 10 dkg tarja
  • 10 dkg gomba
  • 1 kisfej vöröshagyma
  • 10 dkg csirkemáj
  • 2 főtt tojás
  • 1 nyers tojás
  • 5 dkg sajt
  • 1 tejbe áztatott zsemle
  • 1 csokor petrezselyem
  • bazsalikom,majoranna,kakukkfű,só,bors.
  • 12 db csirkecomb

A tarját megdaráljuk,egy kis vajon megpirítjuk,belekeverjük az apróra vágott hagymát, gombát, májat. Puhára pároljuk és kihűtjük. A kemény tojást kockára vágjuk,a kinyomkodott zsemlével és a nyers tojással a raguhoz adjuk.Belekeverjük a kockára vágott sajtot és a fűszereket.

A csirkecombokat besózzuk,a bőrük alá töltjük a tölteléket és tepsibe sorakoztatjuk.Kevés vizet öntünk alá és kevés zsírt teszünk a tetejére.Alufóliával lefedjük és puhára sütjük.Mikor már puha levesszük a fóliát és megpirítjuk.

Krumplipürével tálaljuk.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Helló Snöcy!

Nagyon guszták a combik, a töltelék is nyálcsorgatóan hangzik, ezt én is elkészítem!!!

Üdv elitkonyha