- 10 dkg tarja
- 10 dkg gomba
- 1 kisfej vöröshagyma
- 10 dkg csirkemáj
- 2 főtt tojás
- 1 nyers tojás
- 5 dkg sajt
- 1 tejbe áztatott zsemle
- 1 csokor petrezselyem
- bazsalikom,majoranna,kakukkfű,só,bors.
- 12 db csirkecomb
A tarját megdaráljuk,egy kis vajon megpirítjuk,belekeverjük az apróra vágott hagymát, gombát, májat. Puhára pároljuk és kihűtjük. A kemény tojást kockára vágjuk,a kinyomkodott zsemlével és a nyers tojással a raguhoz adjuk.Belekeverjük a kockára vágott sajtot és a fűszereket.
A csirkecombokat besózzuk,a bőrük alá töltjük a tölteléket és tepsibe sorakoztatjuk.Kevés vizet öntünk alá és kevés zsírt teszünk a tetejére.Alufóliával lefedjük és puhára sütjük.Mikor már puha levesszük a fóliát és megpirítjuk.
Krumplipürével tálaljuk.
1 megjegyzés:
Helló Snöcy!
Nagyon guszták a combik, a töltelék is nyálcsorgatóan hangzik, ezt én is elkészítem!!!
Üdv elitkonyha
Megjegyzés küldése