- 8 db csirkecomb
- 1 zacskó mexikói fűszerkeverék
- 1 dl olíva olaj
A salátához:
- fél fej fejes saláta
- 1 pici fej lilakáposzta
- 3 db retek
- 1 kis kígyóuborka
- 1 kis zöld kaliforniai paprika
- 1 szál póréhagyma
- 16 db koktél paradicsom
- 1 zacskó mini mozzarella golyók
- citromlé
- olívaolaj,
- só
- bazsalikom
A fűszerkleveréket elkevertem 1 dl olívaolajjal,és a csirkecombokat beleforgattam.Hűtőbe tettem.
Közben elkészítettem a salátát:a koktélparadicsomok kalapját levágtam,belsejüket kávéskanállal kikapartam egy nagy salátás tálba.Mindegyikbe cseppentettem egy kevés olívaolajat,szórtam bele pici bazsalikomot és bele dugtam egy mozzarella golyót.
A fejessalátát,paprikát és a káposztát csíkokra vágtam,a paradicsomok kupakját is ,a hagymát vékony szeletekre,az uborkát és a retket uborkagyalun legyalultam vékony szeletekre.
A citromlét egy kevés olívaolajjal és bazsalikommal,sóval elkevertem és a salátára öntöttem.a tetejére tettem a paradicsomokat.
A húst tepsibe tettem,alufóliával letakartam és megsütöttem.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése