2008. január 9., szerda

Libamáj pástétom

  • 60 dkg friss libamáj

  • 10 dkg libazsír
  • kb 2 dl tej

  • 2-3 gerezd fokhagyma


  • frissen őrölt fekete bors

  • 20 dkg vaj

  • 0,5-0,5 dl tejszín és konyak
A libazsírt kb ugyan annyi tejjel elkezdem melegíteni.Beleteszem a májat,a fokhagymát és kb 10-15 percig sütöm.

Kicsit hagyom hülni,majd kiveszem a májat,ledarálom.Összekeverem a puha vajjal,konyakkal és tejszinnel.Frissen őrölt borssal ízesítem.Turmixal simára turmixolom.

Piritóssal,frissen örőlt borssal tálalom.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my site, it is about the CresceNet, I hope you enjoy. The address is http://www.provedorcrescenet.com . A hug.