
- kb 10-12 kisebb szelet harcsa filé
 - 60 dkg gomba
 - füstölt szalonna
 - 1 fej vörös hagyma
 - kb 1,5-2 dl tejföl
 - liszt
 
A halszeleteket besóztam.Amíg álltak a sóban a gombát megpucoltam ,felszeleteltem.A szalonnát kiolvasztottam,és kiszedtem a zsírból.A halszeleteket lisztbe forgattam,és a szalonna zsíron mind két oldalukat hirtelen megsütöttem.Kiszedtem ,és a fennmaradt zsírban az apróra vágott hagymát megdinszteltem.Rádobtam a gombát,picit sóztam,megszórtam pirospaprikával,és addig pároltam,míg levet engedett.Beletettem a halszeleteket,és puhára főztem.Tejfölös habarással besűrítettem.
Orsó tésztával tálaltam.


Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése