2007. szeptember 21., péntek

Füstölt pulykacomb sajttal és hagymával

A pulykacombot kicsontozom,felszeletelem.A hagymát karikára vágom,és a sajtot is felszeletelem.Elkezdem rakni a jénaiba hús-hagyma-sajt.Amíg elnem fogy minden.Alulra teszem a nem szép szeleteket a husiból,hogy a tetejére a szép szeletek maradjanak.Betakarom a jénai tetejével és mehet a sütőbe.Amikor már kezd kicsit pirulni a husi,és jó sok szaftja van,akkor kész.Se víz,se fűszer,semmi nem kell hozzá,a hagyma és a sajt olyan jó kis szaftot csinál,hogy ihaj.Eredetileg füstölt pulykamellből kellene csinálni,de azt nem annyira szeretjük,így marad a comb.


Eredetileg kis krumpli gombóc járna hozzá,de ma salátával csináltam,amit egy kis lenmaggal szórtam meg.

Nincsenek megjegyzések: